3 februari 2018

DELIRIUM

 

Door klein te gaan wonen onstaat opeens de mogelijkheid om je eigen huis ontwerpen. Maar dat moet wel goed gebeuren. In jullie stijl, op jullie manier, met creatieve oplossingen en de zekerheid dat alles klopt. Alles moet een plek krijgen. Maar wat vind je belangrijker? Er zullen keuzes gemaakt moeten worden. Hoe zelfvoorzienend wil je zijn? Door meerdere mogelijke ontwerpen te bespreken komen we tot een onderbouwd eindontwerp. Het praktische snijdt het esthetische. Standaard oplossingen kunnen altijd. We zoeken eerst naar de unieke oplossingen. Een heel leuk een spannend proces!

Samen maken we een uniek ontwerp die bij jullie past. Samen met een door jullie gekozen bouwer help ik om ervoor te zorgen dat volgens het ontwerp gebouwd wordt en niet anders. Problemen oplossen, aanpassingen bespreken en controle vallen hier uiteraard onder. Maar niets zal gebeuren zonder eerst overlegd te hebben met jullie. In dit traject zit simpelweg tijd. Sommige aanpassingen zijn praktisch, sommige hebben esthetische gevolgen. Het is mooi wanneer deze punten duidelijk gecommuniceerd kunnen worden met de mogelijke oplossingen. Zo wordt een beslissing maken makkelijker…en heb je meer zekerheid dat het ook de juiste is.

Niks moet alles mag. Over mogen gesproken, we moeten elkaar ook mogen. Daar begint het eigenlijk mee. Een goed gevoel. De eerste stap van vertrouwen. Dus mocht je nieuwsgierig zijn naar een mogelijke samenwerking met Studio Delirium, neem contact met me op om het één en ander bespreken. Check in de tussentijd “ons Tiny House” voor een beter beeld. Kijk voor mijn portfolio en meer in het menu.

 

Check het Delirium menu rechts boven voor extra info!