18 december 2016

LEDtronnixx

Sponsor van Noordwijk Klein

LEDtroniXX is een jonge onderneming met veel kennis van LED technologie. Zij hebben zich tot doel gesteld om kwalitatief hoogwaardige en energie efficiënte LED-verlichting en -verlichtingsproducten te adviseren en te verkopen. Zij zullen onze know how en creativiteit altijd aanwenden om vanuit deze doelstelling jouw en hun ideeën vorm te geven. 

Wat meer concreter betekent dit bijvoorbeeld dat de race naar hoge lumen stromen bij LED slechts gewonnen kan worden als daarmee ook de lichtkwaliteit gelijke tred zal houden. Kwaliteit mag nooit ten koste gaan van efficiency.

Sponsoring: Tim is Lichtontwerper van beroep dus vanzelfsprekend hebben wij een uniek en creatief plan hebben waarmee elke hoek van onze Tiny house perfect en mooi verlicht is. LEDtronixx is specialist in het leveren van maatwerk ledverlichting. In ons ontwerp gebruiken we onder andere ledstrips, op de mini-loft, in de badkamer en in de slaapkamer. Verder krijgen we in de keuken van ons huisje een ingebouwde spanningsrail met daaraan 3 spots. Gezien de goede zakelijke band tussen LEDtronixx en Tim hebben we een groot deel van de verlichting gesponsord gekregen.