Ontspullen… Wat een klus!!

30-10-2016 – Omdat er tijdelijk iemand in mijn huis in Rijswijk gaat wonen heb ik dat moment gelijk aangegrepen om eens flink op te ruimen zodat ik al bijna Tiny-house-proof ben. Kamer voor kamer heb ik alle kasten leeg getrokken en bij alles besloten of het blijft, weggegeven of weggegooid kan worden. Dat laatste natuurijk echt alleen als het niet anders kan.

Op deze klus had ik me even verkeken! 90 m2 die redelijk minimalistisch Too Much Stuff (1)ingericht is verbergt toch nog veel spullen! Nadat in ieder geval de kleedkamer uitgezocht was heb ik wat vriendinnen uitgenodigd en hen losgelaten tussen alle kleding. Alles wat over bleef heb ik naar de kledingbakken van Symphany gebracht.

Op het moment dat ik mijn Blijft-stapel in een grote Ikea tas willen stoppen bleek dat het nog steeds teveel was. Dus van elke stapel nog minimaal 1 kledingstuk van de stapel gepakt. Nu werd het ook echt moeilijk.. En ik ben bang dat ik dat proces nog een paar keer moet ondergaan voordat we in Noordwijk Klein gaan wonen! Ook de Kringloop heb ik nog blij gemaakt met wat spullen en op een vervroegd SinterKerstNieuw-avondje kon ik ook nog wat lozen 🙂

whatsapp-image-2016-10-30-at-20-14-01

Én ik heb eindelijk het perfecte verjaardags- en nieuwe huis-presentje voor mijn vriendinnetje Lucy gevonden. Die ze al een jaar van me tegoed had.. Mijn mooie grote blauw-groene Buddha, die straks niet meekan naar de onze Tiny house, staat nu te shinen bij haar in de woonkamer!

Buddha’s moet je krijgen en ik kan me geen betere nieuwe plek voorstellen dan daar. Hoop alleen dat Sherman al een beetje aan hem gewend is!

 

 

 

397 gedachten over “Ontspullen… Wat een klus!!

Geef een reactie