Succesvol op pad geweest!

22-8-2016 – Gisteren zijn we op pad geweest voor het zoeken naar een bouwlocatie en een staplek voor Noordwijk Klein. We hebben links en rechts al wat tips gekregen dus mooie dag om eens contact op te nemen!

Het eerst adres was een tip voor een bouwlocatie. Bij aankomst bleek de ruimte binnen mooi, groot en hoog genoeg. Helaas was de toegang te laag om onze Tiny house van 4 meter naar buiten te rijden.

Daarna hebben we een ander contact gebeld en die gaf aan dat hij graag wilde meewerken en meedenken maar ook zijn toegangsdeur was niet hoog genoeg.

Vervolgens, uitkijkend over de weilanden, zagen we een hele hoge loods en besloten eens die kant op te rijden; Wie niet waagt…! Daar zijn we nooit aangekomen omdat we op een klein weggetje langs een huis reden met een heel klein bordje ’te koop’. Met daarachter een loods met een hele hoge deur! Een zeer aardige meneer heeft ons gelijk binnengelaten en liet een geweldige ruimte zien. Na een goed gesprek en een vervolgafspraak stonden we na een kwartier weer buiten. Hij wilde het natuurlijk wel even bespreken. Dit zou wel eens een hele gave optie kunnen zijn! Wij zijn enthousiast!

Laatste stop is wederom heel leuk. Hier wilden we polsen voor een staplek als onze Tiny house klaar is. En ook hier reageerden ze heel enthousiast! Zittend aan de keukentafel hebben we onze plannen toegelicht. Zij blijken ook heel geïnteresseerd in duurzaamheid dus die link was snel gelegd. Het duurt natuurlijk nog even maar we zijn later langs de plek gereden die zij in gedachten hebben.. Exact wat wij zelf ook voor ogen hebben 🙂 (-:
Namen en locaties houden we nog even voor ons tot e.e.a. is geregeld. Al met al dus een hele succesvolle middag met hele leuke gesprekken. We hebben in ieder geval weer wat Tiny house enthousiastelingen gescoord!

335 gedachten over “Succesvol op pad geweest!

Geef een reactie