Er gebeurt zo veel!

18-12-2016 – Dus in deze blog willen we jullie up to speed brengen van de afgelopen tijd.
Want er gebeurt enorm veel!!

LEDtronixx
Tim is Lichtontwerper van beroep dus vanzelfsprekend hebben wij een uniek en creatief plan hebben waarmee elke hoek van onze Tiny house perfect en mooi verlicht is. LEDtronixx is specialist in het leveren van maatwerk ledverlichting. In ons ontwerp gebruiken we onder andere ledstrips, op de mini-loft, in de badkamer en in de slaapkamer. Verder krijgen we in de keuken van ons huisje een ingebouwde spanningsrail met daaraan 3 spots. Gezien de goede zakelijke band tussen LEDtronixx en Tim hebben we een groot deel van de verlichting gesponsord gekregen.
Koos, kom snel een keer kijken!Ecosave
We hebben een afspraak gehad bij Ecosave in Biddinghuizen. Daniel ontving ons heel hartelijk en kon vervolgens al onze vragen beantwoorden! Heel fijn want vooral over het watersysteem hadden we nog wel wat openstaande vragen. Ik kan je vertellen, alle vragen zijn beantwoord en door zijn hulp kunnen we nu ook volledig zelfvoorzienend leven! Met de belangrijkste stoel van het huis achterin (we hebben gelijk het composttoilet bij hem gekocht) zijn we weer huiswaarts gegaan! Voor iedere Tiny house bewoner kunnen we Ecosave aanraden!


Bernard en Maria
Dit weekend zijn we met onze initiatiefgroep op fieldtrip geweest naar Bernard van Tiny house Europe. Hij bouwt in Leiden aan zijn eerste Tiny house die deels van sloopmaterialen gebouwd is en hij heeft een geniale dakconstructie waardoor je op een vaste staplek een totale hoogte van 5 meter kunt bereiken! Heel inspirerend en leuk om weer een ander verhaal te horen, zeker omdat hij er eentje van het eerste Tiny house-uur is.

Status Noordwijk Klein
And last but not least: Onze eigen Tiny house! We lijken al heel ver te zijn maar dat is het aftimmeren van de binnenkant. Even bijzondere vermelding van de trap die Arthur gemaakt heeft: de eyecatcher bij binnenkomst en de verbinding tussen alle niveau’s. We werken van binnen naar buiten toe dus nu de binnenkant voorzien is van beplating kunnen we de indeling deels gaan timmeren en de elektra/waterleidingen/gasleidingen van buitenaf gaan trekken. Hiervoor hebben we een aantal hulplijnen ingeschakeld omdat het belangrijk is dat dit goed gebeurd. Eddy en Floris staan Tim hierin bij, super fijn! Verder krijgen we veel bezoek van familie en vrienden, heel gezellig! 🙂 Tim is vanaf nu 3 weken vrij, over een week is Wendy ook 2 weken vrij dus dat wordt KNALLEN!!!

328 gedachten over “Er gebeurt zo veel!

Geef een reactie