Snelle vorderingen!

21-12-2016 – Tim is deze week fulltime aan de slag dus we maken snelle vorderingen! Na eigenlijk voornamelijk foto’s gepost te hebben over de voorkant van de trailer krijgen jullie nu de indeling van de achterkant van de trailer te zien! De kasten en de badkamer. Daar is Aziatische invloed op ons ontwerp te zien!

Als je je huis zelf bouwt kun je dus alles naar eigen ontwerp maken! De 2 deurtjes worden op rails geplaatst waardoor ze makkelijk te verschuiven zijn.

Links en rechts van de toegang naar de badkamer zijn 2 kasten gebouwd. Links
voor installaties: De batterijen van de zonnepanelen en de omvormer. Rechts wordt de kledingkast met hang- en plankruimte. Onderin kunnen we onze schoenen kwijt.

Bovenop de badkamer en kasten ontstaat zo een kleine loft waar we verlichting en waarschijnlijk planten kunnen plaatsen. Misschien een beetje extra bergruimte?

Voor de oplettende kijker: De kastdeuren zijn hoger dan de badkamerdeuren.. En het is inderdaad een flinke stap van de keuken naar de kasten. Daarom maken we daar één traptree. En in de ruimte die daaronder ontstaat.. kunnen we ook nog schoenen kwijt 🙂

En ook deze week hebben we weer assistentie gekregen. Wil van Leeuwen, vader van Wendy, heeft ervoor gezorgd dat onze Tiny House goed geborgd is aan de trailer en dus bij vervoer niet kan verschuiven. 16 slotbouten zijn door het vloerdeel en door de trailer heen vastgezet. Thanks, pa!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

623 gedachten over “Snelle vorderingen!

Geef een reactie