Gas/water/elektriciteit. Check!

 

30-12-2016 – Deze week moeten we  2 mensen in het zonnetje zetten! Floris Hartman Kok en Eddy Oostdam hebben ons een paar dagen gezelschap gehouden in de schuur én tegelijkertijd alle elektriciteit (Floris) en gas en waterleidingen (Eddy) voor onze Tiny house aangelegd! De buitenkant is gelijk een stuk kleurrijker 🙂 Mannen, het is een flinke klus al is het huisje nog zo klein. Super bedankt voor de hulp en gezelligheid!

Hoewel er vooraf al een plan voor gemaakt is waren er toch nog aardig wat vragen te beantwoorden waar we nog niet over nagedacht hadden.. Hoe hoog komt het fonteintje in de badkamer; aan welke kant komt de douchekraan; waar komt de buitenverlichting; Hoe werkt dat ook alweer met die hotelschakelaar in de slaapkamer?

 

En naast functioneel bezoek hebben we ook weer familie en vrienden over de vloer gehad! De neefjes van Wendy waren tijdens hun bezoek ineens heel stil… Ze hadden een heleboel stukjes hout en losliggende spijkers gevonden waarmee ze zich in de slaapkamerkast hadden verschanst! Dat was een mooi plaatje van buitenaf!


Vanaf het begin af aan is het deel waar de openslaande deuren komen al de basis voor alle houtbewerking. Je kunt de grote platen zo makkelijk naar binnen schuiven en dan zagen. Omdat we een start hebben gemaakt met de keuken wordt die ruimte ineens een stuk kleiner! In verband met het maximale gewicht dat de Tiny house mag wegen hebben we besloten om de keuken zelf te maken. Nu nog de kleur van het werkblad bepalen…!

 

Voor de foto hebben we de kastdeurtjes er even voor gezet. Linksboven komt een nis waarin we de borden en de Nespresso kwijt kunnen. Helemaal links daarvan zie je nog net de kledingkast.


Op naar het nieuwe jaar!!
Fijne jaarwisseling en bedankt voor alle steun, berichten, vragen en enthousiaste reacties!

329 gedachten over “Gas/water/elektriciteit. Check!

Geef een reactie