Team up!

8-10-2016 – Zojuist een heel leuk meeting gehad!
Onder het mom ‘samen sta je sterk’ hebben we net voor het eerst gesproken met een aantal enthousiastelingen over Tiny houses in Noordwijk en hoe we dit naar een groter plan kunnen trekken. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en wensen, we hebben op diverse niveau’s connecties bij de Gemeente Noordwijk en andere interessante organisaties. We hebben besloten samen op te trekken in een plan naar de gemeente Noordwijk dat voor alle partijen interessant is. Gaandeweg kwamen we nu al op mooie ideeën voor Tiny living in Noordwijk.

Verenigen

Duurzaamheid is onder andere de grote gemeenschappelijke deler dat ook hoog op de agenda van Gemeente Noordwijk staat. Andere onderwerpen zijn Sharing, Community, zelfvoorziening, little footprint, ik hoorde zelfs even de mancave voorbij komen 😉

Binnenkort spreken we weer af om de ideeen op papier zetten en de aanzet voor een plan van aanpak maken. Met een biertje erbij want naast de praktische reden voor ons contact is het ook gewoon gezellig om met gelijkgestemden te kletsen!

 

309 gedachten over “Team up!

Geef een reactie