Eerste bestelling is geplaatst

02-10-2016 – Alles start met een sterke basis. In het geval van een Tiny house is dat de trailer en die is deze week besteld. Wij bestellen de trailer via Dimka Wetsel van dimz.nl en Tiny-house.nl. Het voordeel hiervan is dat hij hem in Noordwijk kan afleveren. Verder heeft hij veel ervaring met de bouw van Tiny houses  dus fungeert hij ook als vraagbaak wanneer nodig.

Onze trailer is via Dimka besteld bij Vlemmix aanhangers, daar beschikken ze over een specifieke Tiny house trailer die voldoet aan de richtlijnen. Ze zijn met de verkoop ervan gestart in Duitsland en merken nu dat het overwaait naar Nederland. De levertijd is ongeveer 5 weken.

trailer-fronttrailer-back

 

 

 

 

 

En dat betekent dat we binnenkort onze ruimte in de loods gereed moeten maken. We hebben de loods-eigenaar beloofd hem te helpen met het voorbereiden van de benodigde ruimte, zodat zowel hij als wij goede werkruimte hebben.

Voor die tijd kunnen we ook al de materialen voor de bodem van Noordwijk Klein bestellen. We hebben al een hout-leverancier in gedachten, eens kijken of we daar alles kunnen bestellen dat nodig is voor de geïsoleerde ondervloer.

render vloerdeel

329 gedachten over “Eerste bestelling is geplaatst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *