ZONNEPLAN is onze eerste sponsor!!

25-09-2016 – Zoals al eerder aangekondigd hebben we onze eerste sponsor gevonden en we kunnen hen nu bekend maken!!
Logo Zonneplan BlogZonneplan is de grootste zonnepanelenleverancier van Nederland op de particuliere markt. Met technologie en comfort willen zij Nederland verduurzamen. En daar staan wij natuurlijk helemaal achter!

Via de Facebookpagina van Tiny House Nederland plaatsten zij een oproep voor het volgen en sponsoren van een Tiny House bouwer om vervolgens de verhalen en updates te delen met hun volgers..  In ruil hiervoor krijgen wij een volledig advies en de zonnepanelen die nodig zijn voor het opwekken van onze energie!

Zonneplan: Persoonlijke aandacht begint met een op maat gemaakt Zonneplan. Met behulp van slimme software en aan de hand van HD-beelden, het historische energieverbruik en de ligging van de woning ten opzichte van de zon laat Zonneplan zien welke zonnepanelen geschikt zijn, welke kosten daaraan zijn verbonden en welke terugverdientijd te verwachten is. Een advies op afstand of een virtueel advies in een van de Zonneplan winkels, je wordt altijd te woord gestaan door een persoonlijk adviseur.
Zonder moeite zonnepanelen kiezen, daar zetten zij een stapje extra voor!

plaatsing-zonnepanelen-impressie
Hiernaast zie je hoe we de panelen op ons huisje gaan plaatsen. Met totaal 4 panelen kunnen we genoeg opwekken: Globaal is dat in de winter circa 1 kWh per 24 uur. In de zomer is dat 4 kWh per dag!

We zijn er heel trots op. Je zult hen dus ook in onze posts nog weleens tegen komen en we zijn binnenkort ook via hen te volgen!

345 gedachten over “ZONNEPLAN is onze eerste sponsor!!

Geef een reactie