Afsprakenweekend!!

Afgelopen weekend hadden we het druk! Natuurlijk waren we weer vroeg uit de veren om te bouwen maar dit was ook ons afsprakenweekend! We hebben namelijk zoveel enthousiaste mensen die willen komen kijken dat we dat een beetje moesten gaan organiseren om niet teveel bouwtijd te verliezen. Bij een bezoekje sta je toch al gauw een uurtje stil. Heel gezellig maar niet praktisch. Daarom hebben we om het weekend afsprakenweekend en het andere weekend geen afspraken en kunnen we lekker doorgaan! De tijd vliegt en onze deadline komt dichterbij!

 

Tiny house meeting

Afgelopen weekend hadden we ook een kleine vuurdoop voor ons huisje. We hadden maar liefst 15 mensen over de vloer (incl. onze initiatiefgroep!) Dit zijn allemaal mensen die interesse hebben om ook klein in Noordwijk te gaan wonen. Iedereen heeft verteld wat zijn plannen zijn en op welke termijn ze dat zouden willen. Super leuk om te horen dat wij niet de enigen zijn die het willen realiseren. Iedereen op zijn eigen manier en op eigen tempo maar daar kan best een community uit ontstaan!!

Grootste gemene deler is wel dat de meesten eerst de zekerheid van grond zouden willen hebben voordat zij starten met bouwen. En dat is nou juist waar we hulp bij kunnen gebruiken! Maar samen kennen we nog meer mensen en hopelijk kunnen we samen nog veel meer reuring creëren en het concept toelichten waardoor er wellicht een grondeigenaar ons de kans biedt op zijn grond onze community op te bouwen.

 

 

Action!

Zondag hadden we bezoek van een Tiny house aanhanger van ander kaliber! Ties Bosman van Your Tiny House kwam langs om de voortgang van ons huisje te bekijken. Hoewel hij zelf niet klein wil wonen wil hij anderen wel helpen om dat te realiseren! Ties is een zeer ervaren vakman die al jaren bouwt, verbouwd, inbouwt en onderhoudt. Binnenkort start hij met het bouwen van Tiny houses of ondersteunt hij anderen met zijn kennis en materialen bij de bouw van hun Tiny houses.

Hij maakt video-verslagjes van zijn bezoeken en dus ook zo bij ons! Haar en make-up, stof afkloppen; action! We zijn benieuwd naar het eindresultaat, houd Facebook in de gaten!

 

Bouwupdate

Wat hebben we de afgelopen week gedaan: kast in de slaapkamer bijna afgewerkt, de verlichting in huiskamer (zie voor- en na-foto) en keuken is geplaatst, de keuken heeft een plafond en de achterkant van ons huisje is geïsoleerd met Isovlas, Kingspan en de waterdichte laag!

We kijken alweer uit naar donderdag, dan kunnen we weer verder!

 

14.296 gedachten over “Afsprakenweekend!!