Bijna verhuizen!

24-11-2017 – Daar zitten we dan, dit bericht te tikken. Vanavond is de avond voor de dag waar we heel lang op gewacht hebben. Morgen gaan we verhuizen naar de eerste plek in Noordwijk waar we met toestemming van de grondeigenaar – De Noordwijkse Woningstichting – mogen wonen met een afgegeven vergunning van de Gemeente Noordwijk. Dit is toch wel een mijlpaal voor ons, voor onze initiatiefgroep en ook een beetje voor de Tiny House movement 🙂

En met speciale dank aan Marielle van der Plas van de gemeente Noordwijk en Willem van Duijn van de Noordwijkse Woningstichting, voor hun hulp en begeleiding! Samen met hun collega’s zijn voor ons onmisbaar geweest in dit traject.

Weer een gemeente die de Tiny houses omarmt, en dit is slechts het begin want er zijn grotere plannen in de koker van deze 2 Noordwijkse partijen. Maar daarover meer als er iets te vertellen valt.

We worden wederom verhuisd door Verschoor uit Sassenheim. Senior en Junior Verschoor hebben ons al eerder op sleeptouw genomen en morgen zorgen zij er weer voor dat we op professionele wijze op ons plekje geplaatst worden. Een fijn vooruitzicht!

En we willen nog 2 mensen benoemen en heel heel hartelijk bedanken. Niet bij naam want zij blijven graag anoniem. Maar meneer en mevrouw X. waar we het afgelopen jaar ons huisje hebben mogen bouwen, waar we gebruik mochten maken van de gereedschappen in de schuur, waar we altijd een gezellig praatje konden houden, waar we regelmatig lekkers uit eigen tuin in onze handen gestoken kregen en waar we een sleutel van hun schuur en dus hun huis kregen. Jullie hebben onze droom mogelijk gemaakt en we hadden ons geen fijnere plek kunnen voorstellen waar we het afgelopen jaar mochten zijn. Het is eigenlijk niet voldoende maar toch: Bedankt!!!!

We gaan zelfs ook de praatjes met de buurman missen! Jullie weten dat jullie altijd welkom zijn op onze nieuwe plek! ’s Ochtend koffie, ’s middags een biertje!

En als we geïnstalleerd zijn plannen we snel eindelijk die Open dag waarbij iedereen welkom is voor een bezoekje aan ons huisje!

1.380 gedachten over “Bijna verhuizen!