Nieuwe foto’s!

23-07-2017 – De vorige keer ben ik gebleven bij 2 vragen, dus daar start ik nu ook weer mee:

  1. Hoe zwaar gaat ons huisje straks zijn?
  2. Waar gaat hij staan in Noordwijk?

1. We zijn naar de weegschaal geweest! We hebben heel lang op papier het gewicht in de gaten gehouden maar op gegeven moment werd het gokken en hebben we het maar een beetje los gelaten. De max. is 3500 kg maar dat heeft vooral te maken met de rijbewijs-regels voor het rijden op de weg achter een auto hangend. Zoals je op de foto kunt zien waren we tijdens het wegen nog niet helemaal klaar maar de koelkast (20 kg) en de batterijen van de zonnepanelen (66 kg) lagen er nog wel in.

Gewicht : 3520 kg!! Zijn wij dik tevreden mee!

 

 

 

 

 

2. Waar gaat ons huisje staan? Dat is nog steeds de hamvraag. Maar inmiddels hebben we wel weer meer geleerd over het ambtelijk apparaat 🙂 Arjan, Tim en ik zijn naar een fractieavond van de gemeente Noordwijk geweest. Alle politieke partijen uit de gemeenteraad zitten die avond met hun eigen partij in overleg en wij mogen bij allemaal langs om in te spreken en te checken hoeveel draagkracht er is. Was leuk om te doen! Veel enthousiaste reacties, ook kritische vragen waar we zelf weer verder over kunnen denken.

Nu moeten we een principe verzoek gaan indienen voor een locatie waar we willen staan. Je vraagt als het ware informeel wat het college van B&W van je plan vindt en of er planologische afspraken nodig zijn. Maar dan moeten we eerst een stuk grond hebben met akkoord van de eigenaar om daar te mogen staan. En zover zijn we helaas nog niet. We hebben wel ideeën en opties die we die we verder gaan uitwerken maar daar kan ik hier nog niet over uitweiden.

En dan nu het huisje zelf. We hebben gewerkt aan de buitengevel van Zweeds rabat, We hebben nieuw behang, de vide is aangekleed met latjes die de verlichting mooi verdelen en de buitenverlichting bij de entree hangt! Ook de gaskachel is bijna geheel aangesloten (schoorteen etc.)

7.172 gedachten over “Nieuwe foto’s!