Noordwijk Klein over de grens!

29-04-2018 – Tim appte het naar me: “we zijn door MINI gevraagd om mee te gaan naar Milaan, volgende week maandag en dinsdag. Ik bel je straks!” En vervolgens bleef het stil. En ik was super nieuwsgierig!! Ik heb gelijk gekeken of ik iets kon regelen op werk met vrije dagen maar het duurde nog 2 uur voordat ik Tim eindelijk sprak! En wat een gaaf plan. Bureau FEL, gespecialiseerd in Brand Experience, gaat voor MINI Nederland naar Salone del Mobile (Design beurs) in Milaan om te zien wat de visie van MINI is voor wonen in de toekomst. Klein wonen. En aangezien wij ervaringsdeskundigen zijn vragen ze ons om mee te gaan voor een interview met de designers.

Super vet, en gelukkig konden we het regelen op werk. Dus een week later stapten we met Ferry van FEL en cameraman Rick in het vliegtuig. Super vroeg maar er was ook voldoende te doen! Voor een korte video die voor MINI Nederland gedeeld wordt op Social Media is veel materiaal nodig dus schieten maar! Maandag is de persdag van Salone del Mobile dus het was nog rustig in de stad. Aangekomen bij MINI op de Via Tortona werden we gelijk gegrepen door het concept en Rick begon ons te filmen. Lekker casual, even knutselen en je eigen ’totem’ maken.

Vervolgens over tot de intro’s, rondlopen in het pakhuis waarin ~MINI Living, Build by all ~ opgebouwd was. Heel interessant en ook erg herkenbaar. Na de rondleiding van Oke Hauser, Creative Lead van MINI en designer Nina Tolstrup hadden zij tijd voor een interview met .. ons!  Voorafgaand hadden we zelf vragen geformuleerd. En hoewel toch best een beetje spannend, ging het gesprek als vanzelf. Gelukkig had Tim de vragen op zijn mobiel dus kon hij af en toe even spieken. We hadden het interview in de communal space van het concept, de plek waar iedereen samen kan zijn.

Kijk hier het filmpje of kijk op onze Facebook!

Het was een lange dag maar omdat we zo vroeg in Milaan aankwamen konden we wel op de eerste dag al alle opnames maken waardoor we op dinsdag een dag ‘vrij’ hadden! Dat gaf ons de kans om verder rond te kijken op de beurs. En we hebben gave dingen gezien. Container-woningen, Sony had handige oplossingen voor in huis, Marcel Wanders heel mooie inrichtingen, behang en vloerkleden, Tesla met zijn thuis-technologie.

1.319 gedachten over “Noordwijk Klein over de grens!