Kapt’n we’ve got the POWERRRRRRRRR

Timmer de timmer,

We zijn lekker bezig. Nog veel te doen maar elke keer een stapje verder. Wil, de vader van Wendy heeft ons vaak op donderdag de hele dag geholpen. Shiiiiiiit, wat relaxed! Wendy en Wil hebben een deel van de twee isolatielagen aan de buitenkant aangebracht samen met de folie en tengels voor het Zweeds Rabbat straks. Helemaal super! Dank je Wil!! 😉 In de tussentijd ben ik druk bezig geweest met de dakramen en de keukenafwerking. Hieronder een foto van de twee isolatie lagen die we aanbrengen. Eerst isovlas tussen ons staalframe. Daar overheen 40mm Kingspan om koudebrug te voorkomen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen is nu alles dicht, geplamuurd en geschuurd…BAM! We hebben alles gegrond om oneffenheden beter te kunnen zien en als eerste laag voor het behang. Anders trekt de lijm te snel droog. Echt kikke om te zien, alles wit. Ook mooi. Arthur, de stiefvader van Wendy, die tevens ook onze trap gemaakt heeft, is begonnen met behangen.
Het plafond is nu behangen en ziet er strak uit! Glad en geen naden meer! Binnenkort het plafond van de slaapkamer en twee wanden. We hebben een kick-ass behang voor onze keuken/woonkamerwand die ook binnenkort behangen gaat worden. Ook onze badkamer krijgt een tropisch patroon behang en komt er binnenkort op.

Onze Easy Solar is binnen en geplaatst. We hebben de zwaardere variant, de 3200 versie. Kan 6 zonnepanelen aan……DIE WE OOK BINNEN HEBBEN. Met dank aan Zonneplan!!!! die ons hierin sponsoren. Big boys en daar 6 stuks van. Coool. De Easy Solar was een lastige keuze. Onze variant is echt zwaar….volgens mij rond de 40kg of zo. Maar omdat we met zn tweeen zijn willen we maximaal uit onze 6 zonnepanelen kunnen halen. De accu’s zijn ook mega woppers. Maar die zijn uit het huisje te halen tijdens transport.

 

Onze vrienden Eddy Oostdam en Floris HartmanKok(El duderine hierboven) helpen ons wederom met het afmaken van de waterleidingen en de electra. Thanks guys!! De Easy Solar wordt langzaam maar zeker aangesloten maar is veel werk. Ook worden alle drivers voor de verlichting geplaatst en aangesloten. Echt gaaf om te zien hoe we toch elke keer dichter bij het einde komen. En alles wordt steeds mooier en zichtbaarder!


De meisjes uit Rijswijk zijn ook langs geweest 😉 Sabine, Maaike en Arina kwamen gezellig bij ons eten en daarna bij ons huisje koekeloeren. Een leuke foto vanuit onze slaapkamer. Oh ja en uiteraard de opbergkast waar onze Wendy hard aan gewerkt heeft. Hij begint mooi te worden. Veel bloed zweet en tranen:

 

Oke dan, That’s it and that’s that!  Een huisje bouwen is gewoon KEI leuk 😉  Binnenkort weer een nieuwe blog.
Tot dan 🙂

 

Toedeloe

Timothy & Wendy

 

3.268 gedachten over “Kapt’n we’ve got the POWERRRRRRRRR