Waar zal ik over schrijven..

Dat is toch iedere keer weer de vraag als ik weer even tijd heb om een blog te schrijven. Omdat ik er midden in zit en ons verhaal zo vaak vertel ben ik steeds bang dat ik in herhaling val. maar als ik dan onderwerpjes ga verzamelen komt er weer een hele lijst uit!


We starten met een update over het groene behang. We houden het, maar hebben professionele hulp ingeroepen om het een klein beetje aan te passen… Vriend Bas is kunstenaar en gaat met Airbrush een soort mist aan de onderkant toevoegen, zo wordt de kleur iets genuanceerder en iets minder in-your-face.

Afgelopen zaterdag was Monique van Tiny House Nederland bij ons en zij was in ieder geval enthousiast! >Bruggetje< want Monique heeft ons geïnterviewd. Net op het moment dat de zon heerlijk scheen dus stoelen uit de wind en een heerlijk verplicht rustmomentje gepakt! Ze is met een gaaf project bezig maar omdat ik niet weet of ik het mag verklappen zeg ik verder niks!

Ik kan wel iets zeggen over de Noordwijkse Woningstichting. Zij hebben het nieuws naar buiten gebracht dat zij serieus  bekijken of inventieve, duurzame en betaalbare woonvormen ook in Noordwijk kunnen worden toegepast. Waar het ontwikkelen van traditionele bouwplannen vaak jaren duurt richten steeds meer aanbieders zich op snel en flexibel bouwen. Dat gebeurt vaak op terreinen waar een tijdelijke woonbestemming op rust. Zij hebben onze initiatiefgroep uitgenodigd hier deel van uit te maken. Heel spannend en goed nieuws voor een hoop mensen die zich al bij ons gemeld hebben! Kijk hier voor het volledige bericht.

En dan nog een nieuwtje waar Marijke en ik blij van worden! Noordwijk Marketing heeft een Facebook-pagina waarop zij de nieuwe locatie van hun bloggercaravan bekend maakten. Noordwijk Buiten! Een kwekerij en theedrinkerij in een 40 jaar oude rolkas die niet meer rolt. 🙂 En in het bericht kon je meedoen aan een win-actie…. Gewonnen!! We gaan er binnenkort heen voor een rondleiding en heerlijke appeltaart. Ik ben er al eens eerder geweest en bij het kiezen van onze naam Noordwijk Klein was Noordwijk Buiten, samen met Noordwijk-Binnen en Noordwijk-Zee een inspiratie! Zin in!

 

Maarrrrrrrrrrrr, hoe staat het dan met het huisje? Dat zal ik ff kort houden:

De isolatie rondom aan de buitenkant is nu bijna af en de laatste voorbereidingen voor het plaatsen van de buitengevel worden getroffen. Het worden horizontale delen van de houtsoort Red Cedar, die trapsgewijs (Zweeds rabat) geplaatst worden.

De binnenafwerking van de kozijnen is besteld en we zijn nu bezig met het uitzoeken van gordijnen.

Maar we hebben ook weer een prachtig juweeltje van een lamp in de slaapkamer! Origineel is het een olielampje maar Tim heeft hem omgebouwd tot een lampje op elektriciteit!! Hulde want hij ziet er echt top uit!!

 

Greetings uit Noordwijk!

Timothy & Wendy

329 gedachten over “Waar zal ik over schrijven..

Geef een reactie